Wat doen wij

Kadins adviseert en ondersteunt op het gebied van onderhoudsmanagement en asset management en adviseert, ondersteunt en inspecteert op het gebied van conditiemeting (NEN 2767). Dit doen we op verschillende niveaus en bij verschillende bedrijven en organisaties.  Daarnaast faciliteren wij bij (technische) probleemanalyses en het vinden van oplossingen.

Wanneer uw bedrijf of organisatie geen fulltime maintenance engineer of onderhoudsadviseur heeft dan kunnen wij afhankelijk van uw behoefte deze functie of rol voor u vervullen. Bijvoorbeeld om eenmalig een goede basis op te zetten of periodiek om verder te optimaliseren of professionaliseren op het gebied van onderhoudsmanagement of asset management.

Op het gebied van conditiemeting (NEN 2767) zijn wij naast adviseur of ondersteuner ook inzetbaar als inspecteur. Door onze onafhankelijkheid ten aanzien van de te inspecteren bedrijfsmiddelen kunnen wij daadwerkelijk objectieve inspecties uitvoeren omdat wij geen belangen hebben in mogelijke vervolgacties. Wij voeren inspecties uit op civiel, bouwkundig, elektrotechnisch als werktuigbouwkundig vakgebied. Ook kunnen wij voor u controleren of uitgevoerde inspecties op correcte wijze zijn uitgevoerd.

Wij verzorgen ook opleidingen op het gebied van conditiemeting NEN 2767-4. Bijvoorbeeld wanneer u uw onderhoudstechnici wil leren hoe zij het uit te voeren onderhoud volgens de NEN 2767-4 norm kunnen rapporteren. Dit kan gericht zijn op de specifieke bedrijfsmiddelen die u bouwt, levert of onderhoud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *