Wie zijn wij

Kadins is een klein, onafhankelijk, transparant en pragmatisch ingesteld advies- en inspectiebureau met grote flexibiliteit. Wij kennen onze grenzen maar met een netwerk van andere gepassioneerde zelfstandig werkende specialisten kunnen wij prima invulling geven aan vrijwel elke behoefte op ons vakgebied. Wij kunnen onze diensten tegen aantrekkelijke tarieven aanbieden omdat we weinig overheadkosten hebben.

Kadins is in 2012 opgericht door Loek Koek. Loek is sinds 1991 werkzaam in de onderhoudswereld. Hij is actief in het organiseren en optimaliseren van het onderhoud aan civiele, bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige bedrijfsmiddelen en systemen waaronder:

  • Infrastructurele werken als (o.a. gemalen, bruggen, sluizen, stuwen, watergangen, transportleidingen, afvalwaterzuiveringen, gebouwen, terreinen);
  • Beveiligingstechniek (o.a. brand, ontruiming, inbraak, toegangscontrole, cctv, voor terreinen en gebouwen);
  • Geautomatiseerde productiesystemen (o.a. transport, verpakking, registratie, verwerking, bewerking).

Loek heeft zijn werkervaring opgedaan in de industrie, vastgoed, infra, agrarische sector en bij defensie/justitie aan de kant van de opdrachtnemer en van de opdrachtgever in verschillende functies en rollen:

  • Opdrachtnemerskant als adviseur onderhoud en asset management , adviseur en inspecteur NEN 2767-4, projectleider, coördinator service- en onderhoud, coördinator ISO 9001/VCA, uitvoerder, service- en onderhoudstechnicus;
  • Opdrachtgeverskant als adviseur onderhoud en asset management, groepsleider, projectleider, installatieverantwoordelijke.

Daarnaast is Loek sinds 2009 ook lid van NEN 2767-4 commissie. Deze norm is een registratie methode om op zo objectief mogelijke wijze de conditie van bedrijfsmiddelen vast te leggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *